Actueel voor de NOP & Urk

Wat is TOPNOP?

Chantelle presenteert TOPNOP! Aangenaam, mijn naam is Chantelle Buijtendijk-Timmers. In 2007 ben ik met mijn gezin naar Emmeloord in de Noordoostpolder verhuist vanuit de omgeving van Rotterdam waar we tot dan toe ons hele leven gewoond hadden. De reden hiervoor was meer rust, meer ruimte en een andere mentaliteit. De mentaliteit van de poldernaar kenmerkt zich door hard werken, een sociale betrokkenheid en nuchterheid.

Na verloop van tijd, waarin ik en mijn gezin inmiddels zeer enthousiast geworden waren van de polder, merkte ik dat het deze nuchterheid is die er onder andere voor zorgt dat het bijzondere van de polder als gewoon word ervaren en de focus vooral ligt op de negatieve aspecten ervan. Als iemand die zowel de randstad als de polder goed met elkaar kan vergelijken, ben ik van mening dat de balans uiteindelijk meer dan positief uitvalt en we trots op onze polder kunnen zijn. De NOP is TOP!

Om die reden ben ik in 2011 TOPNOP begonnen. TOPNOP heeft als doel om de polder positief op de kaart te zetten. In de polder zelf én zeker ook daarbuiten. Ik wens u heel veel plezier op TOPNOP!

De Noordoostpolder, ofwel de NOP, is een uniek stukje Nederland. Het is een grote bonte lappendeken van rechte wegen, bossen, akkers, veel water en diverse bebouwingen. Eigenlijk dus een geografische "Mondriaan" in Nederland.

Het is een gebied waar je dichtbij de natuur staat en waar je de seizoenen bewuster ervaart. In de lente en zomer de prachtige, kilometerslange bollenvelden en akkers met opkomende gewassen. In de herfst en winter de omgeploegde akkers en de prachtige vergezichten terwijl de wind je om je oren raast. Het is ook een gebied waar meer dan genoeg mogelijkheden zijn om te winkelen, te eten, te recreëren, te overnachten, evenementen te bezoeken etc. Kortom een gebied om een zeer plezierig verblijf te hebben.

Met TOPNOP willen we aan toeristen laten zien dat de Noordoostpolder niet alleen een stuk Nederland is waar je doorheen kunt rijden om naar een andere bestemming te gaan, maar dat het ook zeer de moeite waard is om te bezoeken en te verkennen. TOPNOP is er ook voor de bewoners zelf. Aan hun willen we laten zien dat de Noordoostpolder meer te bieden heeft dan ze zelf vaak beweren en beseffen en dat het zo gek nog niet is om hier te wonen. Kortom dat de NOP TOP is! Tot slot willen we een bron zijn voor relevante lokale informatie die dagelijks geraadpleegd kan worden.
De Noordoostpolder is anders en anders is goed, TOPNOP!

TOPNOP vindt het belangrijk om het u als bezoeker zo makkelijk mogelijk te maken om contact met ons op te kunnen nemen voor uw vragen en/of opmerkingen. Om zo snel mogelijk antwoord op een vraag te krijgen kunt u het best eerst even kijken op de pagina met onze antwoorden op vaak gestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij óf wilt u alsnog contact met ons opnemen dan kan dat per email of telefoon. Bij TOPNOP doen we ons uiterste best om zo snel als mogelijk te reageren, echter we werken met een klein team en dus kan het soms even duren voordat u antwoord van ons ontvangt. In ieder geval alvast bedankt voor de moeite!

TOPNOP is een handelsnaam van NCMnet en staat ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 56007949.
Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard altijd contact met TOPNOP opnemen.

Sponsors

Tradeville Advies
Makelaardij de Munt
Stichting Geografische Mondriaan
TechVisor
Huib van der Wal tekstschrijver
NCMnet
Arie Claassen Zanger-Gitarist
Uit-jeTent
Ome Leen
Kaat Administraties & Belastingadvies

Meer sponsors